Loading...
Title of Image
Jouw dagelijkse kost

Wij zijn Ronny en Monique Uithof, wij zijn eigenaar van de winkel Jouw Dagelijkse Kost waar je lokale en duurzame boodschappen kunt doen.

  • Locatie: Nieuwe Oosterstraat 1c
Onze bijdrage aan een circulaire economie
  • We kopen rechtstreeks in bij de boeren en producenten die duurzame, vaak biologische, voedingsmiddelen verbouwen of produceren.
  • We werken bijvoorbeeld samen met de collega webwinkels uit noord Nederland die hetzelfde doen. Omdat zij ook al busjes hebben rijden zou het gek zijn als wij ook een busje op de weg zetten en dezelfde routes gaan rijden. We doen dit dus samen en delen zo de kosten en verminderen de voedselkilometers.
  • We willen graag dat over 7 jaar de vraag en het aanbod van duurzaam en lokaal eten zo is gegroeid dat elk gezin er toegang tot heeft. Dus dat het ook betaalbaar is geworden. We laten onze klanten ook zien hoe ze met het doen van boodschappen kunnen bijdragen aan meer circulariteit. Bijvoorbeeld door verpakkingen her te gebruiken maar ook door vaker te kiezen voor groenten en fruit uit eigen regio en minder vaak voor vlees, zuivel en eieren.