Loading...
Title of Image
De wereld van Thee

In 2011 zijn we begonnen met onze winkel in Leeuwarden, na een prachtige en uiterst gastvrije reis naar Egypte. De gastvrijheid en hun dagelijks thee ritueel bracht ons op het idee. Terug uit Egypte zijn we direct gaan kijken naar een pand. We wilden zo snel mogelijk beginnen.

Inmiddels zijn we 8 jaar verder en we groeien echt uit ons jasje. Naast ruim 350 soorten thee, hebben we inmiddels ook 25 soorten 100% Arabica Real Estate koffie, chocola, fudge, allerlei accessoires en serviezen. Omdat de winkel toch een beperkte ruimte geeft van wat we te bieden hebben, besloten we om onze website te vernieuwen en uit te breiden voor onze ambitie. Op de website kunnen we simpelweg alles laten zien wat we te bieden hebben. Omdat niet alles in de winkel past, hebben we op de website duidelijk vermeld welke producten op voorraad zijn en welke producten via ons besteld en geleverd kunnen worden.

Naast onze vaste klanten die dagelijks hun thee bij ons kopen, leveren we ook landelijk, aan de horeca, musea, onderwijsinstellingen, overheid en bedrijven met gevoel voor heerlijke thee en koffie voor hun personeel. Ook cadeaus, voor particulier en bedrijven, worden door ons volledig gepersonaliseerd.

Onze bijdrage aan een circulaire economie
  • Vanuit de wereld van thee en voor de winkeliersvereniging Oosterstraten, hebben we ons de afgelopen jaren erg ingezet voor meer vergroening. We zijn begonnen in de Oosterstraat, als project Beestreet. Dit is inmiddels uitgebreid naar het Zaailand/Wilhelminaplein. Samen met onderwijs ontwikkelen we hier diverse projecten voor een combinatie van kunst, groen, regenwateropvang, etc.
  • Onze ambitie? We willen graag voor 2025 een volledige vergroening in de binnenstad van Leeuwarden, om de klimaatverandering een hoofd te kunnen bieden. Verder hebben we als ambitie dat in elk geval de Oosterstraten, inclusief alle winkeliers en bewoners, een circulaire omgeving hebben gecreeerd, waar elke gast/bezoeker, met trots op terugkijkt.